Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Vratili se zavejani atletičari sa 39 medalja

Iz Dortmunda su se danas u Novi Sad vratili članovi podmlatka Atletskog kluba "Vojvodina" koji su pre takmičenja proveli više od 30 sati zavejani na autoputu u Mađarskoj zbog čega je bilo neizvesno da li će stići na vreme.

Počelo Novosadsko proleće

U SPC "Vojvodina" danas je svečano otvoreno 23. Novosadsko proleće, na kojem ove godine učestvuje oko 200 izlagača iz oblasti hortikulture, pčelarstva, organske poljoprivrede i starih zanatata.

Voša dočekuje Donji Srem

Fudbaleri Vojvodine danas na svom stadionu dočekuju ekipu Donjeg Srema, u utakmici koja novosadskom prvoligašu može da donese bodovno poravnanje sa drugoplasiranom Crvenom zvezdom.

Rebalansa gradskog budžeta (ne)će biti

Na dnevni red martovske sednice Skupštine grada, koja se održava u petak, nije uvrštena najavljena stavka rebalansa budžeta, budući da isplata odštete od 1,5 milijarde dinara ATP "Vojvodina" još uvek nije realizovana.

Ulaz na Štrand i ove godine 50 dinara

Cena ulaznica za Štrand ostaće ista kao i prošle godine što znači da će dnevna iznositi 50 dinara, dok će sezonska propusnica bez popusta koštati 1.045 dinara, a za đake, studente i penzionere 850 dinara.

Sajt od 290.000 evra niko nije ažurirao mesecima

Nakon pisanja pojedinih medija da podaci na engleskom jeziku na portalu za privlačenje stranih investitora www.novisadinvest.rs, na koji je iz gradskog budžeta 2011. potrošeno 290.000 evra, nisu ažurirani mesecima, sajt je jutros konačno osvežen.